Илон Маск открио шта мисли о Вестовом понашању: Нека се кандидује за четири године

Г.С.
Илон Маск открио шта мисли о Вестовом понашању: Нека се кандидује за четири године

Оснивач Тесле и Спејс Икса Илон Маск је у интервјуу за Њујорк Тајмс открио шта мисли о кандидатури Кањеа Веста за предсједника, као и о томе какве му је савјете дао након што га је подржао у утрци за предсједничку фотељу.

Маск је истакао како се потрудио да објасни Весту да је најбоље да се кандидује 2024. године. Додао је како репера познаје већ десет година, као и да је пратио низ његових забрињавајућих објава на Твитеру.

"Након што је објавио неколико твитова послао сам му поруку да видим да ли се осјећа добро. Рекао сам му да су људи забринути. Неколико минута након тога ме назвао и чинило се да је све како треба. Чак ме позвао и преко видеопозива, показао ми да је у Вајомингу с пријатељима, све се чинило уреду. Али с друге стране, звучи као да баш и није. Чини се да постоји доста проблема", објаснио је Маск.

Подсјетимо, Вест је протеклих неколико седмица у фокусу јавности, што због најаве да се придружује утрци за предсједника, што због низа твитова у којима говори о супрузи, њеној мајци, свом психичком стању...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана