Хуавеијев нови склопиви мобилни би могао имати сличан дизајн као Галаксиlni

ГС
Хуавеијев нови склопиви мобилни би могао имати сличан дизајн као Галаксиlni

Хуавеи је један од првих произвођача који је ушао на тржиште склопивих мобилних телефона када је 2019. године представљен Mate X, а потом се појавио благо промијењени Mate Xs. Међутим, сада долази нови модел с већом промјеном

Хуавеијев наредни склопиви мобилни  имат ће нову шарку сличну онима које коисте Motorola Razr и Samsung Galaxy Z Flip, што значи да се неће преклапати с лијева на десно, него с врха ка дну.

На вањској страни ће бити и секундарни екран који ће бити видљив када се мобител преклопи. Користиће се за брзу провјеру порука, нотофикације и слично. Управо то смо видјели код Самсунгових и Моторолиних уређаја.

Када се мобилни  расклопи, добит ће се дуги и уски екран без зуба за предњу камеру. Ако има сензор за отисак прста, онда је он интегрисан у екран или је смјештен у дугме за уључивање/гашење уређаја, преноси Klix.ba.

Хуавеи је имао неколико патената за слично дизајниране уређаје, али се посљедњи разликује од свих. Највећа разлика је секундарни екран који је много већи него раније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана