ХМД Глобал представио нова два "обична" мобитела с подршком 4Г мреже

Кликс
Foto: Кликс

Два нова члана породице Нокиа обичних телефона с подршком за 4Г, 3Г и 2Г мрежу нуде бољу повезаност с неопходним модерним карактеристикама упакованим у провјерени и издржљив дизајн.

ХМД Глобал, дом Нокиа телефона, представио је Нокију Queen 2 Basic и Нокију Queen 2 Value - два најновија додатка породици Нокиа обичних телефона.

Оба телефона долазе с 4Г везом, пружајући изузетно јасну квалитету позива у ВоЛТЕ мрежама, једноставно прегледавање друштвених мрежа, па чак и игре за више играча - све у приступачном пакету.

Нокиа Queen 2 Basic нуди препознатљиву издржљивост у поузданом дизајну с неопходним карактеристикама, појачаним 4Г повезивањем пружајући поузданост гдје год кренули.

За оне који траже мало више, Нокиа Queen 2 Value долази с фотоапаратом, тако да можете у трену снимити своје омиљене тренутке; тастатуром с врхунским перформансама и намјенским типкама које куцање и навигацију чине прецизнијим - све у сјајној, отпорној и врхунској завршној обради, сличној оној коју видите на Нокиа паметним телефонима.

Уз дуготрајну батерију и забаву у покрету с играма и ФМ радиом, Нокиа Queen 2 Basic и Queen 2 Value комбинују класичну поузданост Нокиа телефона са савременим карактеристикама и изгледом.

"Као тржишном лидеру у обичним телефонима, наше искуство нам омогућава стварни увид у оно што људи требају да би остали повезани. И како се мреже настављају развијати, ми имамо одговорност да осигурамо ту повезаност, чак и уз најмањи прорачун. Довођењем 4Г у Нокиа Queen 2 Basic и Queen 2 Value телефоне без угрожавања приступачне цијене, учинили смо још један корак у нашој мисији пружања повољне повезаности онима којима је најпотребнија - милијардама људи који су још увијек неповезани. Имајући то на уму, надовезујемо се на побједничку формулу која нуди све битно уз висок ниво трајности и поузданости те невјеројатну вриједност. Оба нова телефона испоручују познат модеран и ергономски дизајн, истовремено задовољавајући различите потребе наших купаца нудећи им избор", рекао је Јухо Сарвикас, главни директор производа и потпредсједник ХМД Глобала за Сјеверну Америку.

Искористите 4Г максимално

С новим Нокиа Queen 2 Basic и Нокиа Queen 2 Value можете у потпуности искористити свијет погодности које долазе с 4Г повезивањем, без уласка у прекомјерне трошкове.

Уживајте у већој квалитети позива ВоЛТЕ , прегледавању њеба, игрању с више играча и друштвеним мрежама када се пребаците на 4Г. Осјећајте се баш онако како сте навикли – и још боље, а опет у повољном пакету.

Нокиа Queen 2 Basic - познато је постало боље с 4Г

Вјеровали или не, Нокиа Queen 2 Basic ће преживјети свакодневне огреботине и ударце. Уз препознатљиву издржљивост и батерију која траје, можете бити безбрижни.

Једноставно навигирајте помоћу респонзивне тастатуре с меким додиром, великих типки, рубова за једноставно држање и закривљених задњих дијелова.

Ако вам је досадно, можете се забавити на Нокиа Queen 2 Basic телефону.

Побиједите свој високи резултат на игри Змија и испробајте игре као што је Crossy Road, унаприједите свој енглески језик (од оригиналних података из Оксфорда) или подесите бежични ФМ радио - за шта год сте расположени.

Нокиа Queen 2 Value - врхунски дизајн с 4Г погодностима

Врхунска тастатура и засебне функцијске типке на Нокиа Queen 2 Value олакшавају прецизно кориштење, а удобни и закривљени крајеви олакшавају држање.

Све је то завршено сјајним, отпорним бојама дајући телефону робусност уз врхунски осјећај.

Уз то, у комбинацији са својом препознатљивом издржљивошћу, дуготрајна батерија од 1150 mAh помоћи ће вам да искористите дан са телефоном на који се можете ослонити.

Побиједите досаду с пуно драгуља упакованих у Нокиа Queen 2 Value.

Истражите свијет с његовом камером, слушајте бежични ФМ радио или ухватите корак с пријатељима на Фејсбуку.

Ту је и низ популарних игара, укључујући Crossy Road и Racing Attack који вас могу забављати сатима.

Нокиа Essential бежичне слушалице

Такођер, представљене су и Нокиа Essential бежичне слушалице – најновији додатак свом бежичном портфолиу аудио опреме.

Нудећи врхунски звук, првокласну удобност и изнимну функционалност и трајност коју бисте очекивали од Нокиа додатне опреме, нове Нокиа Essential бежичне слушалице идеалан су сапутник за свакодневне радне позиве, забаву и вјежбање.

Прођите кроз бескрајне конференцијске позиве уз оштар, богат аудио доживљај бежичних слушалица Нокиа Ессентиал.

Уз додане динамичке управљачке програме од 40 мм, омогућујући сјајне тихе звукове и јаке басове, можете уживати у својој листи пјесама за вјежбање или нестати у свијету забаве уз омиљене емисије.

При томе, не требате бринути хоћете ли остати без батерије на пола дана; с бежичним слушалицама Нокиа Essential можете уживати до 40 сати бежичног репродуцирања1 које вам пружа довољно времена до пуњења.

Уз то, неограничена репродукција увијек је доступна захваљујући 3,5 мм аудио кабелу.

За додатну једноставност употребе, бежичне слушалице Нокиа Essential испоручују се с универзалном подршком за гласовног асистента2, тако да можете максимално искористити свој дан помоћу гласовних наредби.

Само реците "OK Google" 3 и добиjајте упуте, поставите своје омиљене пјесме, упућујте позиве и још много тога, чак и без потребе да извадите телефон из џепа.

Уживајте у повезивању без потешкоћа са свим својим уређајима захваљујући универзалној компатибилности Bluetooth® 5.0, што га чини савршеном додатном опремом без обзира који оперативни систем користите.

За додатну удобност, склопиви дизајн траке за главу и робусни вањски поклопац од анодизираног алуминија с удобним, меканим улошцима за уши осигуравају да су бежичне слушалице Нокиа Essential одлична пријеносна, поуздана и приступачна аудио рјешења за све оне који траже изврстан звук који иде тамо гдје ви идете.

"С нашим асортиманом додатне опреме пружамо сва искуства која су вам потребна у елегантном и приступачном пакету који можете очекивати од поуздане марке, а нове бежичне слушалице Нокиа Ессентиал нису изузетак. Приступачне и с универзалном повезивошћу, ове су слушалице савршен пратилац за посао, музику или спорт. А уз подршку гласовног асистента, људи се могу одвојити од својих екрана и упити свијет око себе", изјавио је Александер Ламбик, Глобални водитељ одјела за додатну опрему у компанији ХМД Глобал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана