Google maps ће вас обавјештавати које су улице добро освјетљене

Agencije
Google maps ће вас обавјештавати које су улице добро освјетљене

Google maps је, без сумње, једна од најпопуларнијих апликација на готово сваком уређају. Током година је прерастао из једноставног алата за навигацију у апликацију која вам може препоручити ресторане, спријечити вас да добијете казну за пребрзу вожњу или вам омогућава да наручите вожњу таксијем.

Сада, захваљујући поратлу HDA-Developers, сазнајемо да Google изгледа ради на још једном начину како би сте били сигурни када користите њихове мапе. Google maps, наимe, припрема нову опцију "Lighting" (Расвјета) у којој би се приказивало које улице су ноћу добро освjетљене.

Оно што се за сада зна је да ће алат моћи да вам покаже на којим улицама је добро освјетљење, гдје је лоше или га нема. Чак постоје назнаке да ће моћи да вам покаже колико су јако освјетљене улице.

Иако се још увијек не зна пуно детаља, ова опција биће добродошао додатак већ робусној навигацијској апликацији, јер, сазнаје које су улице добро освјетљене а које нису, може повећати сигурност али и помоћи у сналажењу на непознатој локацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана