Facebook се извињава, проблем “100 одсто ријешен”

Агенције
Facebook се извињава, проблем “100 одсто ријешен”

Као што сте, највјероватније, и сами примјетили, Facebook је јуче током поподнева имао проблема са слањем фотографија и видео снимака.

Проблем је у највећој мјери погодио кориснике широм Европе и Сједињених Америчких Држава.

Рано јутрос из Facebookа су, на званичном Твитер налогу, објавили да су сви проблеми, које су у сриједу, осим Facebookа, имали и корисници WhatsApp и Инстаграма, успjели да ријеше.

“Приватни и пословни корисници имали су проблема са uploaudom или слањем фотографија, видео снимака и осталих фајлова на наше апликације и платформе. Проблем је ријешен. Требало би да смо 100 одсто у функцији за све кориснике. Извињавамо се због непријатности”, наведено је објави.

Проблем са немогућношћу уплоада фајлова, примјећен у сриједу поподне, трајао је неколико сати. Сајт Downdetector наводи да су се проблеми појавили око 15 сати по средњоевропском времену.

Корисници су, у коментарима, примјећивали да су овакви случајеви у посљедње време, када су Facebookове платформе у питању, све су учесталији. Такође, корисници су се жалили и да им директне поруке касне или да не могу да их пошаљу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана