EA Motive развија игру Iron Man

ГС
Foto: Илустрација

Компанија ЕА и Марвел раде на својој првој заједничкој игри, а то је Iron Man .

EA Motive Studio завршава рад на римејку игре Dead Space, али развија и друге пројекте. Сада је ЕА потврдио да се Моtive удружио с Марвелом у циљу развоја игре.

Иако је игра у раној фази развоја, компанија је ипак открила неколико детaља. То ће бити single-player акционо авантуристичка игра у трећем лицу с оригиналном причом. Идеја је да играч "осјети како је заправо бити Iron Man".

ЕА тим ради на ради на пројекту предвођен Olivierom Proulx-oм, који је био виши продуцент прошлогодишње изненађујуће сјајне игре Marvel's Guardians of the Galaxy. Prolux  је такође радио single-player дијелу игре Marvel's Avengers тако да му Iron Man није непознаница.

"Имамо сјајну прилику да направимо нову и уникатну причу коју ћемо моћи звати својом. Марвел нас охрабрује да направимо нешто свјеже", казао је Prolux .

Из компаније ЕА тврде да игра Iron Man означава почетак партнерства с Марвелом јер ће постати први од неколико наслова који ће бити плод ове сарадње. Спекулише се да ће један од тих наслова бити и игра Black Panther, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана