ЕА је лиценцирао једну од најпознатијих лига за своју ЕА Sports FC игру

ГС
ЕА је лиценцирао једну од најпознатијих лига за своју ЕА Sports FC игру

ФИФА 23 ће бити посљедња у оквиру сарадње ЕА и ФИФА-е, па ће следеће године ЕА представити игру под називом ЕА Sports FC, која ће заправо бити конципирана на исти начин, само што ће носити други назив и неће имати све лиценце.

Иако ФИФА 23 још није званично представљена, компанија Electronis Arts  (ЕА) већ се спрема за будућност након ФИФА-е.

Међутим, неке лиценце ће и бити доступне, јер сада сазнајемо да је ЕА потписао уговор с једном од најпопуларнијих фудбалских лига на свијету.

Америчка компанија је објавила да је склопила уговор са шпанском LaLige – која је дом, вероватно два највећа клуба на свијету, Реал Мадрида и Барселоне. Из ЕА-а су најавили "јединствено, вишегодишње партнерство" које ће започети са сезоном 2023-2024.

Према ЕА, нови уговор укључиваће права на именовање свих LaLige такмичења, потпуни ребренд LaLige са ЕА Спортс, укључујући све логотипе, графику, фонтове и друге визуелне елементе".

Договор укључује двије најбоље фудбалске лиге у Шпанији, које ће бити дио нове игре, заједно са турниром за младе и званичним е-спорт такмичењима. Из ЕА су навели да ће више детаља о овом партнерству бити познато "у наредним мјесецима".

Иначе, ФИФА 23 ће изаћи 30. септембра 2022. године, а пре пар дана објављен је први трејлер за игру. Из ЕА Sports FC навели су да ФИФА 23 "помјера границе реалности" и то захваљујући побољшаној Hypermotion 2 технологији, која користи "милионе података" за креирање "нових анимација у реалном времену".

Што се тиче играња, то значи да ће играчи добити "најприродније и најреалније кретање играча и лопте". Hypermotion 2 технологија биће доступна само на PC-у и на конзолама актуелне генерације, преноси б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана