Пентагон објавио нове податке о чудним НЛО материјалима

Г.С.
Пентагон објавио нове податке о чудним НЛО материјалима

Амерички Пентагон признао је да је пронашао остатке НЛО-а, као и да је спроводио тестирања на одређеним “футуристичким” материјалима, тврди самопрозвани стручњак за НЛО Тони Брагаља, који већ дуго истражује ове феномене.

Брагаља тврди да су документи које је Пентагон учинио доступнима према америчкој уредби о слободном приступу информацијама (ФОИА), у ствари у вези са комадима метала пронађеним на мјесту пада НЛО-а у Розвелу давне 1947. године.

Како каже, у документима који су били у његовим рукама тек три године након што је затражио приступ од министарства одбране САД, пише се “о материјалима који су један читав квантни скок изнад данас познате и доступне технологије човјечанства”, преноси портал Зимо.

На својој интернет-страници Брагаља је подијелио и линкове ка свим одговорима које је добио од америчке војно-обавештајне агенције (ДИА).

У писму од 8. јануара ове године, добио је тек дјелимичан одговор на захтјев за приступ свим информацијама о резултатима тестирања материјала из “Бигелоу Аероспејса”.

Према документима којима је добио приступ, такође, наводи да ти материјали можда посједују моћ да учине друге ствари невидљивим, или да “компромитују” електромагнетну енергију, па чак и да “успоре брзину свјетлости”.

У његовим биљешкама говори се и о наводних 40 свједока који тврде да се материјал налик металу, који је пронађен на мјесту пада НЛО-а у Розвелу, сам враћа у првобитни облик након што буде пресавијен или деформисан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана