Мистериозни објекат: Шта је Google Earth снимио у близини обале?

Агенције
Мистериозни објекат: Шта је Google Earth снимио у близини обале?

Чудан објекат на обали Грчке пронађен је на апликацији Google Earth и изгледа да нико нема појма о томе шта је, преноси Индепендент.

Како се наводи овај округли објекат је комплетиран с мањима круговима у својој унутрашњости и јасно се може видјети испод површине мора, односно само неколико метара од обале Мичанионе, Солун.


Овај снимак је подијељен на Disclose.tv, а то је урадио један корисник апликације Google Earth, који тврди да је објекат дугачак око 70 метара.

Одмах након објављивања мистериозног снимка појавили су се коментари корисника интернета који су покушавали да одгнетну шта се крије дубоко у води, а највише њих сматра да је ријеч о објекту некадашањег свјетионика или чак вулканском кратеру.

“Занимљиво је што је облик симетричан. С обзиром да постоји лука на сјеверу, можда је она повезана са овом структуром?”, само је једно од питања које су постављали људи на интернету.

С обзиром да је објекат веома близу обали и, судећи по снимку, вода је плитка, многи сматрају да је изузетно чудно што нико до сада није видио или наишао на њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана