Ускоро "Јесењи Ауто Шоу" у Сарајеву

Срна
Foto: Агенције

Ауто 4х4 клуб организује Јесењи Ауто Шоу који ће, у склопу акције "Сигурност на цестама у Босни и Херцеговини", бити одржан од 9. до 12.9.2021. године на Тргу испред ББИ Центра у Сарајеву.

Ауто шоу биће организован у оквиру "Акције за сигурност на цестама" коју спроводи Свјетска аутомобилистичка асоцијација (ФИА) на основу Резолуције Уједињених нација.

На Тргу испред ББИ Центра ће бити изложена нова возила, олдтимери, тркаћи аутомобили и картинзи за најмлађу популацију, Ауто школа, возила и опрема саобраћајне полиције и БИХАМК-а, те радари и остала пратећа опрема за контролу саобраћаја, преноси Кликс.

Ућешће ће узети и ИПА (Интернационална полицијска асоцијација) са својим програмом заштите најмлађих учесника у саобраћају и друга удружења чије су активности везане за безбједност у саобраћају.

За најмлађе ће на овој локацији бити направљен и мали полигон, гдје ће им се у склопу сусрета са необичним возилима, дијелити и брошуре те едукативне бојанке са корисним информацијама везаним за сигурност у саобраћају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана