„Шевролет“ у врх листе чекања за нови модел „корвете“ ставио ветерана из Другог свјетског рата

Агенције
„Шевролет“ у врх листе чекања за нови модел „корвете“ ставио ветерана из Другог свјетског рата

Листа купаца који стрпљиво чекају свој примјерак „Шевролетовог“ модела „корвета C8“ је прилично дуга, а један 95-годишњи мушкарац је помјерен у врх листе те је већ добио аутомобил.

Пандемија вируса кроона и штрајк су разлози кашњења испорука овог модела због чега постоји листа чекања, али су из „Шевролета“ 95-годишњем ратном ветерану из Другог свјетског рата јавили добре вијести.

Због својих заслуга у рату Боби Карсон је помјерен на осмо мјесто листе чекања те је већ добио свој аутомобил. Карсон је био учесник Другог свјетског рата те се као тинејџер борио у Њемачкој крајем рата 1945. године.

До сада је имао седам примјерака модела „корвете“, а сада је добио осми. Аутомобил бијеле боје му је испоручен у Националном „корвета“ музеју само 30 дана након што га је наручио.

На објављеном снимку се види како Карсон у друштву радника музеја разгледа свој нови аутомобил који убрзава од 0 до 100 километра на час за три секунде.

Карсон са 95 година изгледа веома добро. Његови аутомобили не стоје у гаражи, него их свакодневно вози по Џорџији, а тако ће бити и с новим.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана