Рено припремио још једно посебно издање модела Твинго

ГС
Foto: Илустрација

Twingo Urban Night са собом доноси посебне 16-инчне алуминијске фелге и занимљиве апликације по каросерији.

Реноов градски модел који се у трећој генерацији истакао занимљивим концептом погона и смјештаја мотора (све назад) ускоро ће у пензију, али су у француској аутомобилској компанији одлучили да га прије одласка са сцене још једном понуде у посебном издању које се овај пут крије иза назива Urban Night.

Постављен на јединственим црним 16-инчним алуминијским фелгама и украшен неколицином апликација којима се истиче од стандардног модела, Twingo Urban Night моћи ће да се добије у једној од четири понуђене боје каросерије (Кристал бијела, Кварц бијела, Моон сива и Дијамандско црна).

Међу стандардном опремом је камера за помоћ приликом вожње уназад, бежично пуњење мобитела и навигациони систем, а ознаке посебног издања видљиве су и на многобројним мјестима у кабини у којој доминирају тамне боје.

Ренаултовог 3,6 метара дугог представника из А сегмента и у овом случају покрећу познати троцилиндарски бензински мотори са и без турбопуњача снаге од 65 до 92 КС, а посебно издање може се наручити и у комбинацији коју покреће само струја. Почетна цијена у Француској износи 17.300 еура

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана