Прва Римчева Невера завршила у рукама некадашњег првака Формуле 1

Г.С.
Прва Римчева Невера завршила у рукама некадашњег првака Формуле 1

Само мјесец дана након што је прва Римац Невера с ознаком “000, спремна за производњу, изашла из Римачевог погона у Загребу, аутомобил с ознаком “001 испоручен је свом власнику – свјетском прваку Формуле 1 из 2016. и великом заговаратељу одрживе економије.

Прије него што је аутомобил послан у његов дом у Монаку, Нико Росберг  је посјетио сједиште Римца у Хрватској и из прве руке видио најновија достигнућа унутар Римац групе, пише automobili.hr.

Представљајући широк распон могућности прилагођавања доступних купцима, аутомобил “000 – који ће Римац задржати – завршен је у свијетлој Callisto Green боји. За аутомобил “001, Нико је одабрао агресивнију спецификацију описану као пуну спецификацију Batmobilea.

Са Stellar црном бојом екстеријера, унутрашњост је пресвучена црном алцантаром, са суптилним потписом Нико Росберг на плочици наслона за руке која означава аутомобил 001/150. Први примјерак Невере у власништву купаца налазиће се у Кнежевини Монако, Росберговом дому, чиме ће постати први потпуно електрични хипераутомобил у сувереној држави.

С 1914 КС, Невера може убрзати од 0 до 100 kmh за 1,85 секунди и у више свјетских избора призната је као најбољи аутомобил у својој класи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана