Prior Design ће за нови BMW М4 понудити другачије маске хладњака

ГС
Prior Design ће за нови BMW М4 понудити другачије маске хладњака

Изгледа да и у њемачкој тjунинг компанији мисле да велики "бубрези" које је са собом донијела BMW-ова нова Серија 4, закључно с верзијом М4, не спадају међу најљепша дизајнерска рјешења.

У Минхену вјероватно неће признати да је много више оних којима се уопште не допада најновије рјешење "бубрега" које је са собом донијела њихова нова генерација Серије 4, а у њемачкој тjунинг компанији Приор Десигн већ су представили неколико рјешења за спорну маску хладњака која би требала смирити и најгласније критичаре.

Карактеристични "бубрези" у сваком случају остају, али су знатно мањи и не прелазе испод одбојника. У Prior Designу ће према свему судећи на крају понудити неколико аеродинамички оптимизираних рјешења (међу којима је и маска с модела М8) чија инсталација неће захтијевати велика средства, а поклопац мотора и блатобрани у сваком случају остају непромијењени.

Без обзира на "лице", неоспорно је да нови М4 остаје међу најбољим спортским аутомобилима данашњице, јер за кредибилитет једног од посљедњих модела који "потписује" BMW-ов М одјел брине редни тролитарски 6-цилиндарски битурбо мотор који располаже с 510 КС, што је довољно да Купе од 0 до 100 км/х стигне за 3,9 секунди и с опционим пакетом 'M Driver' развије 290 км/х
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана