Погледајте како изгледа освјежени BMW M5 са M Performance компонентама

ГС
Погледајте како изгледа освјежени BMW M5 са M Performance компонентама

У BMW-у нису губили вријеме, па су одмах након недавно представљене редизајниране Серије 5 (закључно с најснажнијим моделом М5) купцима понудили богат асортиман компоненти иза којих стоји M Performance одјел.

Купци редизајниране Серије 5 (без обзира на избор каросерије) који су спремни за додатна издвајања могу рачунати на M Performance предњи и задњи спојлер, маску хладњака, задњи дифузор, облоге прагова, кућишта ретровизора...а све каросеријске компоненте направљене су од карбона.

Промјене у унутрашњости укључују другачији мултифункционални управљач, карбонске полугице за измјену степени пријеноса, папучице од нехрђајућег челика и посебне тепихе.

Још капацитетније кочнице, тамне 20-инчне ојачане алуминијске фелге, отворенији издувни систем и дорађен овјес с којим је под ближи тлу додатних 20 милиметара компоненте су из M Performance одјела које су резервисане само за купце BMW M5 и М5 Competition, а "тачка на и" су апликације на каросерији у бојама које годинама представљају чувени BMW-ов М одјел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана