Овако изгледа Мерцедес-АМГ ГТ Р Про након третмана Карлекс Дизајна

Г.С.
Овако изгледа Мерцедес-АМГ ГТ Р Про након третмана Карлекс Дизајна

Карлекс Дизајн се специјализовао за креирање модификоване унутрашњости врхунских аутомобила, а један од пројеката је Мерцедес-АМГ ГТ Р Про.

Екстеријер изгледа прилично добро, а каросеријом доминира тамнозелена боја која прави ефект кретања аутомобила чак и кад то није случај. Сви додаци су у мат црној боји, а у понуди је пет сетова петокраких фелги.

Када је ријеч о унутрашњости, на сједиштима, односно на наслонима за главу и леђа, налазе се лобање с крилима, као и на панелима врата. Такођер, појављује се и цвјетни узорак који је дио дизајна.

Унутрашњост краси зелена кожа која се слаже с бојом екстеријера, а чак и сигурносни појасеви су у истој нијанси. Некима се "украси" унутрашњости не свиђају па би радије видјели овај аутомобил без њих.

До дебија модела АМГ ГТ ГТ Р Про је био најснажнија верзија модела. Покреће га 4,0-литарски твин-турбо В8 мотор који развија 577 КС. Екстеријер је агресивнији с усисницима зрака, стражњим сплитером и великим спојлером, а мануелно подесиви амортизери и карбон-керамичке кочнице су стандардни.

Бит ће доступно свега 750 примјерака, од чега 150 за САД.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана