Ова Г класа је најлуксузнији оклопњак на тржишту VIDEO

Агенције
Ова Г класа је најлуксузнији оклопњак на тржишту VIDEO

Канадска компанија специјализована за блиндирање возила Инкас Арморед представила је своју најновију најлуксузнију продужену верзију Мерцедесове Г класе, отпорну на метке и гранате.

Мерцедес АМГ Г63 је послије прераде постао дужи од шест метара, што овом моћном теренцу даје обиље унутрашњег простора који се може опремити чистим луксузом.


То је овдје ограничено на само два путника који ће моћи да “плове” у огромним електрично подесивим фотељама са ослонцем за ноге, које имају и масажне функције.

Све унутрашње површине изведене су у комбинацији коже и алкантаре Унутрашња опрема укључује LED телевизор 4К Ultra HD резолуције, са интегрисаним Apple TV и Apple Siri системом управљања гласовним командама. Ту је и аутоматизовани минибар са фрижидером.

Заштита ове грдосије на точковима је на нивоу BR7 (CEN 1063), што значи да је његов оклоп отпоран на муницију калибара 7.62 милиметара и на ручне бомбе.

Простор око возила покривају надзорне инфрацрвене и термалне камере, па овом возилу практично немогуће прићи. Нешто теже од тога је постати власник једног оваквог возила, за које ће заинтересовани морати да изброје 1,2 милиона зелених новчаница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана