На Сајму аутомобила у Бањалуци изложена 24 модела

nezavisne.com
На Сајму аутомобила у Бањалуци изложена 24 модела

БАЊАЛУКА - На првом Сајму аутомобила, који је отворен у "Делта Планету" у Бањалуци, изложена су 24 возила.

Четвороточкаше представљају С АУТО - Сеат, Ауди Центар - Ауди, Ауто Сервис НВ - Волксваген, Ауто Комерц ВС - Шкода, Маркетауто - Фиат, Гума М - Рено, Нисан, Дачиа, Метаго - Мазда, Ц-Ауто - Ситроен, Верано Моторс - Пежо, Сладабони - Тојота, АЦ Нешковић - Опел, Ауто Плус БХ - Хјундаи и Киа, те ЦФМ мото - једно квадо возило.

Синиша Миладић, из Службе маркетинга и продаје компаније "Верано Моторс", наглашава да се на Сајму представљају са три модела, а то су нови пеугеот 208, пеугеот 3008, који је био један од најпродаванијих модела у прошлој години, те нови пеугеот 508.

"Сматрамо да ће на овом сајму бити јако велики број посјетилаца, тако да ћемо успјети да презентујемо један од најновијих модела пеугеота 208. У вријеме када сви раде на испуњавању еколошких норми, нагласио бих да је ово један од модела који има у потпуности електрични мотор. Уз то, постоји могућност да се овај аутомобил наручи у електро верзији", рекао је Миладић у изјави за "Независне новине".

Према његовим ријечима, већ послије сајма, овај четвороточкаш ће бити регистрован као тестно возило, односно, моћи ће да се проба.

"Верзија пеугеота 208, која је изложена на овом сајму је са бензинском варијантом мотора 1.2, са 100 коњских снага, у 'Алуре' пакету опреме", прецизирао је Миладић.

Он је нагласио да је компанија "Верано моторс" задовољна пословним резултатима у претходној години, а оне који желе да себи приуште новог љубимца на четири точка, позвао је да их посјете, јер нуде аутомобиле широке палете модела, које, уз остало, одликују беспријекорна удобност и врхунски дизајн.   

Александар Стијаковић, маркетинг менаџер у предузећу "Маркетауто", а које је, како каже, генерални увозник брендова ФИАТ, Алфа Ромео, те Јееп, истиче да је овај сајам добра прилика да се у Бањалуци промовише тржиште нових аутомобила.

"У регији Бањалука недостаје оваквих сајмова, тако да је ова манифестација добар начин да се то надокнади", навео је Стијаковић.

Сва возила изложена су на доњем спрату "Делта Планета" и већ првог дана сајма изазвала су велико интересовање посјетилаца.

Организатори поручују да на једном мјесту, до 26. јануара, можете да погледате све моделе, али и да се упознате са новитетима аутоиндустрије. Изгладачи су за купце обезбиједили погодности током трајања сајма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана