Како изгледа тест судара Путинове лимузине

ГС
Како изгледа тест судара Путинове лимузине

Руски произвођач луксузних аутомобила Аурус, најпознатији по производњи лимузина за предсједника Владимира Путина, објавио је видео који, између осталог, садржи и снимак теста безбједности овог ексклузивног возила.

 

Видео који је објавила ТВ Звезда, отркива неке детаље о тестирању модела Аурус Сената, а камера нас води и у фабрику у којој се прави овај аутомобил.

У једном сегменту видеа приказан је тест судара ове луксузне лимузине при брзини од 64 км/х (од 12:15 минута снимка):

Ово возило дужине 5,6 метара има хибридни погоном захваљујући коме од 0 до 100 километара на час стиже за шест секунди, а почетна цијена је 254.000 долара.

Аурус Сенат је такође почетком године тестиран у условима екстремне хладноће, у Сибиру, преноси РТС. Аутомобил се показао прилично издржљивим и на температурама од минус 50 степени Целзијуса.   Луксузни аутомобили линије Аурус првобитно су били намијењени само највишим руским званичницима, а деби су имали током инаугурације Владимира Путина 2017. године.

Од тада, произвођач је одлучио да направи ширу палету возила коју ће понудити тржишту. Серијска производња би требало да почне 2021, али ће неколико возила већ сићи са производних линија у новембру ове године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана