Хофелеов Мерцедес-Бенз ГЛС је атрактивнији и луксузнији

ГС
Хофелеов Мерцедес-Бенз ГЛС је атрактивнији и луксузнији

Мало је оних који ће рећи да Мерцедесовом моделу ГЛС недостаје луксуза, посебно када је пресвучен премиум кожом и када има E-Active Body Control зрачни овјес, али и за њих постоји рјешење које нуди тунер Хофеле.

ГЛС на фотографијама је резултат рада стручњака у тунерској компанији Хофеле који су свој пројект назвали Ultimate HGLS by Hofele.

Препознатљив је по двобојној каросерији и 22-инчним Hofele Mythos  наплацима. За разлику од Mercedes-Maybacha GLS 600, Hofele HGLS је задржао оквире прозора, додатке на браницима и решетклу хладњака стандардног СУВ-а, а због тога има "чишћи и једноставнији" дизајн.

Како би се такмичио с моделом ГЛС 600 и другим скупим СУВ-овима, Hofele GLS има унутрашњост пресвучену висококвалитетном Nappa кожом која је шивена и перфорирана у атрективном облику дијаманта компјутерском прецизношћу. 

Небо је пресвучено Алkантаром, као и наслоњачи за главу задњих  сједишта. Патоснице су израђене од јањеће вуне.

За разлику од Mercedes-Maybacha GLS 600 који стиже касније ове године, Хофелеов ГЛС се може добити с било којим мотором из понуде за овај СУВ, а то значи да је на располагању свака опција, од основног ГЛС 350д до најснажнијег Mercedes-AMG GLS 63модела.

На фотографијама је ГЛС 400д који покреће 2,9-литарски 6-цилиндрични турбодизел који развија 326 КС и 700 Нм обртног момента.

Цијена за Ultimate HGLS by Hofele засад није позната.

(Klix.ba)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана