Фордов кросовер модел Пума сада се нуди и с пакетом опреме ST Line Vignale

ГС
Фордов кросовер модел Пума сада се нуди и с пакетом опреме ST Line Vignale

Иза новог пакета опреме ST Line Vignale крије се тренутно најопремљенија и најскупља Пума.

У европској филијали Форда су за потенцијалне купце свог компактног цроссовер модела Пума припремили занимљив пакет опреме с којим су, фактички, ујединили пакете опреме ST Line Vignale. Резултат свега је тренутно најбоље опремљена Пума чију каросерију краси неколицина елемената које са собом доноси спортски пакет опреме ST Line и посебна алуминијска маска хладњака.

У богатој стандардној опреми ПумеST Line Vignale су аутоматска ЛЕД свјетла, кожом обложена сједишта и управљач, врхунски аудио-систем који "потписује“ компанија Банг & Олуфсен и мултимедијални систем SYNC 3.4, а у одлично изолованој кабини доминира црна боја.

Паралелно с представљањем пакета опреме ST Line Vignalе Форд је у понуду мотора за Пуму убацио и 1,5-литарски ЕcоBlue турбодизелски мотор који развија 120 КС и у комбинацији с ручним 6-степеним мјењачем у просјеку троши 4,5 литара на 100 километара.

Пума се сада такођер може добити и са 7-степеним аутоматским мјењачем с два квачила који ће нуди у комбинацији са литарским троцилиндарским ЕcoBoost турбобензинским мотором који располаже са 125 КС, а из Форда је у међувремену стигла и потврда да ће раније најављена најснажнија Пума ST бити представљена у другој половини године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана