Форд MS-RT Transit Connect R120 је доказ да комби може изгледати спортски и атрактивно

Кликс
Форд MS-RT Transit Connect R120 је доказ да комби може изгледати спортски и атрактивно

Велшка компанија MS-RT представила је нову и ограничену верзију комбија Форд Transit Connect названу Р120. MS-RT намјерава произвести само 30 примјерака комерцијалног возила спортског изгледа за Велику Британију, као и свега шест за тржиште у Сјеверној Ирској. Такођер, сви примјерци ће бити лакирани у бијелу боју.

Укупно 36 примјерака спортског комбија биће базирано на претходној генерацији Transit Connecta, а купци ће моћи бирати између верзија с краћим и дужим међуосовинским растојањем. Такођер, моћи ће бирати између верзија с два и три реда сједишта, као и између мануелног и аутоматског мјењача.

MS-RT је за спортски комби изабрао Фроузен бијелу боју с црним и црвеним наљепницама за које произвођач каже да су "суптилне". Комби ће добити и бијеле ОЗ Рејсинг фелге од легура инспирисане релијем, црне бочне ретровизоре и четири црна завршетка издувних цијеви.

Сједишта су пресвучена кожом и украшена црвеним концем, а возачу је на располагању бежични пуњач за мобител те камера за помоћ при кретању уназад. Комби је опремљен темпоматом и Форд Pass Connect повезаним системом који омогућава приступ информацијама о возилу у реалном времену.

R120 је добио и Maxhoust спортски издувни систем који посједује технологију за повезивање с апликацијом тако да се звук може преносити путем звучника и "пратити" спортски имиџ возила.

Ипак, комби и даље покреће стандардни 1,5-литарски турбодизелски мотор који развија 118 КС, а упарен је с мануелним или опционим аутоматским мјењачем.

Цијена износи најмање 25.995 фунти без пореза уз трогодишњу гаранцију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана