Дискретно "затезање бора" – Opel Insignia за 2020. годину

Agencije
Дискретно "затезање бора" – Opel Insignia за 2020. годину

Opel је објавио фотографије рестилизоване Инсигние која ће имати премијеру на престојећем ауто-салону у Бриселу.

Ако је нешто исправно – не поправљај га, каже позната изрека. Opel се очигледно држао ове максиме приликом редизајна модела Insignia.

Поготово што је друга генерација овог аутомобила у продаји тек нешто више од двије године, па још увијек дјелује свјеже.

Овога пута благо су рестилизоване и лимузинска (Grand Sport) и караван (Sports Tourer) верзија, док ће редизајн "крос" варијанте Country Tourer бити представљен нешто касније.

Новине у дизајну спољашњости на аутомобилима за 2020. највише су уочљиве на предњем дијелу гдје су дискретно промијењени маска хладњака, фарови и браник.

Мање разлике у односу на модел прије редизајна могу се видјети и позади, гдје је такође преобликован браник, а нов је и издувни систем.

Opel наводи да су ове промјене направљене како би Insignia више подсјећала на купе аутомобил.

Њемачки произвођач није објавио фотографије ентеријера, али је саопштено да је ауто сада опремљен новим бежичним пуњачем смартфона, као и да је унапријеђен мултимедијални систем.

Детаљи о моторизацији такође нису откривени, па остаје нејасно да ли је Opel и на том плану извршио неке промјене.

Више информација биће познато у јануару, за када је заказана званична премијера, а Insignia за 2020. биће први пут изложена пред публиком на Сајму аутомобила у Бриселу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана