BMW-ова нова Серија 4 већ се може наручити с М Performance компонентама

ГС
BMW-ова нова Серија 4 већ се може наручити с М Performance компонентама

У BMW -овом М одјелу нису губили вријеме, јер су дан-два након представљања нове Серије 4 купцима понудили велики асортиман опционих компоненти из М Performance каталога.

Они који сматрају да су "бубрези“ на новој Серији 4 предимензионисани и ружни вјероватно се неће превише освртати ни на многобројне М  компоненте за оплемењивање нове "Четворке“ које је припремио BMW -ов М одјел.

Остали ће примијетити да тренутно најснажнија верзија BMW-овог Coupea на основици актуелне Серије 3 (М440и xDrive) која је опремљена цјелокупним асортиманом М Перформанc компоненти ипак изгледа упечатљивије у односу на стандардни модел.

Сви који су спремни на додатна издвајања могу рачунати на неколицину карбонских каросеријских додатака, нове фелге, капацитетније кочнице, алкантаром обложен управљач, више карбона у кабини, радни програм "Спринт" који убрзава реакцију мотора/мјењача, гласнији издувни систем...

М Pерformance компоненте не мијењају стање испод предњег поклопца, па тролитарски редни 6-цилиндарски битурбо мотор који покреће BMW М440и xDrive и даље развија 385 КС, што је довољно да coupe из мјеста до "стотке“ стигне за 4,5 секунди и развије електронски ограничених 250 km/h.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана