Aуди представио TTS Competition Plus

ГС
Aуди представио TTS Competition Plus

Компанија Aуди је за купце у Европи представила модел TTS Competition Plus.

Aудијев 2,0-литарски бензински мотор у моделу TTS Competition Plus развија 315 КС те парира другим моделима високих перформанси из Фолксваген Групе као што су Голф Р, Тигуан Р и Артеон Р/Артеон Р Shooting Brake. Овај трио има 420 Нм обртног момента, а у случају Аудија TTS Competition Plus 400 Нм.

Овај модел од 0 до 100 км/х убрзава за 4,5 секунди у цоупе варијанти, док је роадстеру потребно 0,3 секунде више због веће масе. Максимална брзина је у оба случаја електронски ограничена на 250 км/х.

У стандардној опреми су магнетни амортизери, а аутомобил је добио ЛЕД свјетла, Audi Virtual Cockpit те кожне пресвлаке. Ту су бројне козметичке промјене укључујући сјајне 20-инчне фелге, црвена кочиона клијешта, црне украсе и бочне графике.

У понуди је и верзија Bronze Selection за стандардни ТТ и снажнији ТТС. Доступна је за обје изведбе, а садржи низ бакрених детаља у унутрашњости и извана, ЛЕД предња и стражња свјетла, више коже и Ban & Olufsen аудио систем. Ауди је припремио и хромиране завршетке издувних цијеви те је затамнио решетку хладњака.

Продаја почиње овог мјесеца у Њемачкој, цоупе кошта најмање 61.000 еура, а роадстер 63.700 еура. Испоруке се очекују почетком 2021. године. Бронзе Селецтион пакет ће коштати 6.190 еура за ТТ и 4.490 еура за ТТС. Испоруке се очекују на прољеће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана