AC Schnitzer побољшао изглед и повећао снагу BMW Серије 5

ГС
AC Schnitzer побољшао изглед и повећао снагу BMW Серије 5

BMW Серија 5 је истовремено спортски и луксузни пословни седан, али увијек има оних који желе и извуку више из овог модела.

AC Schnitzer и Алпина су компаније које већ традиционално извлаче максимум из сваког BMW-а, а управо је AC Schnitzer представио своју верзију "петице".

Тjунер се потрудио да се Серија 5 визуелно истиче из масе захваљујући својим бројним козметичким промјенама тако да је постала магнет за погледе. У понуди су сетови фелги димензија од 19 до 21 инч и то у различитим бнојама.

AC Schnitzer је спустио аутомобил за тридесетак милиметара, а опремио га је са алуминијским папучицама, новим лопатицама за промјену степена пријеноса те иДриве контролером са AC C логом.

Уграђен је и нови издувни систем од нехрђајућег челика са четири завршетка издувних цијеви. У понуди су нови браници за седан, али и за караван. Такође, могуће је добити и прагове кровни или стражњи спојлер.

Што се тиче перформанси, снага модела 540i може бити повећана са 333 на 400 КС. У случају модела М550i xDrive снага се повећава са 530 на 620 КС.

AC Schnitzer ради на побољшању перформанси за дизелске и хибридне верзије.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана