Стерлинг напустио Катар због провале, Енглези хеликоптером хватали разбојнике

ГС
Foto: Instagram

Енглеска полиција ухапсила је разбојнике који су опљачкали кућу репрезентативца "Гордон Албиона" Рахима Стерлинга.

Полиција у Енглеској ухапсила је двоје људи који су осумњичени да су прије три дана опљачкали кућу репрезентативца Енглеске Рахима Стерлинга. Нападач Челсија напустио је Катар због тешке ситуације у свом дому, а овом немилом догађају присуствовала је и Рахимова дјевојка као и малољетна дјеца.

Потјера за разбојницима одмах је почела, а енглески полицајци су користили псе и хеликоптере, док се сад разбојници осумњичени да су опљачкали кућу фудбалера налазе у притвору. Стерлинг је у тренутку пљачке играо утакмицу осмине финала Свјетског првенства против Сенегала у којој је Енглеска тријумфовала - 3:0. Рахимова кућа процијењена је на невјероватних шест милиона фунти, а у њој се поред новца налазио накит и скупоцјени сатови.

Стерлинг је напустио Катар како би отишао у Енглеску и помогао породици у тешким тренуцима, а на питање медија да ли ће се Стерлинг вратити неодређено је одговорио селектор Енглеске Герет Саутгејт: "Провео сам доста времена са њим у недјељу ујутру, али морао сам да све то пребацим на друге људе, да му они помогну. Отићи ће, суочиће се са тим проблемом и онда ћемо имати времена да видимо шта ћемо даље".

Поред Стерлинга Енглеску репрезентацију напустио је и дефанзивац Бен Вајт који је неповратно отишао кући, али у његовом случају није објашњено зашто је напустио Катар.

Рахим Стерлинг (27) је годинама један од најбољих енглеских нападача, чак седам сезона провео је у Манчестер ситију, а за репрезентацију игра пуну деценију. У том периоду наступио је 82 пута за "Горди Албион" и дао 20 голова. Прошао је школу Ливерпула, за који је играо до 2015, а од прије пола године наступа за Челси, преноси Мондо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана