Сантош: Немам никаквих проблема са Роналдом, пријатељи смо годинама

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ДОХА - Селектор португалске фудбалске репрезентације Фернардо Сантош демантовао је да је у сукобу са капитеном националног тима Кристијаном Роналдо и истакао да је са њим пријатељ годинама, преносе британски медији.

Португалија је синоћ изборила пласман у четвртфинале Свјетског првенства у Катару, пошто је у осмини финала савладала Швајцарску резултатом 6:1.

Гомеш је одлучио да у стартну поставу уврсти Гонзала Рамоса, који је постигао три гола, док је Роналдо остао на клупи за резерве.

Он је ушао у игру тек у 74. минуту.

"Објашњавао сам то раније, нећу поново да објашњавам. Они су различити играчи", рекао је Сантош на питање новинара зашто је Роналдо није био у стартној постави.

"Нема никаквих проблема између мене и нашег капитена. Пријатељи смо годинама. Тренирао сам га у Спортингу када је имао 19 година. Неке ствари на нас не утичу, увијек смо имали близак однос. Он је дао сјајан пример као капитен. Из моје перспективе Кристијано је и даље врло важан играч за португалску репрезентацију", додао је Сантош.

Он је истакао да су португалски фудбалери играли концентрисано током читавог меча.

"Веома успешно вече. Играли смо концентрисано током читавог меча. Била је сјајна игра, али сада је важно да се смиримо", изјавио је Сантош.

Португалија ће у суботу у четвртфиналу Мундијала играти против Марока.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана