Роналдово обраћање трајало само 132 секунде, главом одмахивао на питање па напустио салу

GS
Foto: Printscreen/Yt

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо након утакмице против Гане у оквиру 1. кола групне фазе Свјетског првенства у фудбалу причао је на конференцији за медије која је трајала нешто више од двије минуте, а европски медији пишу да му је толико требало да се смјести, коментарише утакмицу, саслуша прво питање и напусти салу.

 

Роналдо је проглашен играчем утакмице након тријумфа његовог Португала резултатом 3:2, а европски медији пишу да му је појављивање на конференцији за медије трајало 132 секунде те да је почео одмахивати главом након што је чуо питање о Манчестер јунајтеду.

"Важно је да смо побиједили. Побиједили смо у првој утакмици, желим помоћи својој екипи, а ово је био прекрасан тренутак, моје пето свјетско првенство. Побједа нам је веома важна и знамо колико је битно добро отворити оваква такмичења. Поносан сам и на свјетски рекорд јер сам постао једини играч који је постигао гол на пет свјетских првенстава", рекао је Роналдо.
Након тога, готово очекивано, добио је питање о Манчестер јунајтеду, а након што је кратко одговорио што је имао, устао је и напустио салу у којој се одржала конференција за медије.
"То је поглавље затворено ове седмице. Та је прича готова и желим нови добар почетак", рекао је Роналдо којем није било драго након што је чуо питање о, сада већ бившем клубу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана