Митровић: Имали смо све у својим рукама, али...

ГС
Foto: Танјуг/АП

ДОХА- Српски фудбалски репрезентативац Александар Митровић изјавио је данас да је селекција Србијр наивно примила два гола на мечу против Камеруна у другом колу групе Г на Светском првенству у Катару.

Србија је одиграла 3:3 са Камеруном, иако је водила 3:1.

"Имали смо све у својим рукама, али смо наивно примили два гола. Сад у наредној утакмици све зависи од нас. Бод је мало сада, али шта је ту је. Остаје је јако горак укус. Волео бих да видим поново утакмицу да видим шта се дешавало", рекао је Митровић за РТС послије утакмице.

Србија послије два кола има један бод, а орлови ће у посљедњем колу у петак играти са Швајцарском. Нашој селекцији је за пролаз у осмину финала неопходна побједа над Швајцарском.

Међутим, послије вечерашњег дуела Швајцарске и Бразила биће познато са колико ће голова разлике Србија морати да побиједи у посљедњем колу да би изборила пласман у нокаут фазу Мундијала.

"Морало је боље, имали смо доста прилика. На 3:1 смо морали дуже да држимо лопту. Изгубили смо неке лопте, примили два гола. Сад се надамо да ће Швајцарска да изгуби па да идемо на победу. Требало је дуже да држимо лопту да пролази време", рекао је за РТС српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана