Лукић: Могло је боље, требало је храбрије да играмо

ГС
Лукић: Могло је боље, требало је храбрије да играмо

ДОХА- Фудбалери Србије Страхиња Павловић и Саша Лукић одржали су конференцију за медије гдје су рекли да су против Бразила морали да играју храбрије и агресивније, на начин на који су то радили у посљедње вријеме.

На првој конференцији за медије, послије пораза од Бразила репрезентативци Србије истакли су да је тај меч заборављен и да се окрећу наредном колу и сусрету са Камеруном.

Оба фудбалера су истакли да нису задовољни игром против Бразила.

"Играли смо против једне од најбољих репрезентација на свету. Прво полувреме било је изједначено са обе стране, док у другом полувремену то није било тако. Да смо могли боље, могли смо, да је требало храбрије да играмо требало је" истиче Саша Лукић. 

Страхиња Павловић истакао је да није лако играти против послије раног картона, и да Бразил не прашта грешке противника који напада.

"После жутог картона који сам добио већ на самом старту меча није било исто. Морао сам да играм сигурно, али је битно да сам остао на само том једном картону до краја. Бразил има брзе играче напред, логично је да ће они имати више простора за опасне акције. Када смо примили гол и пробали да узвратимо, они су нас притисли јер имају једанаест играча који знају да играју фудбал" истакао је Страхиња Павловић.  

"Камерун је физички доминантан, били су добри у првом полувремену, али мислим да добром игром и контролом лопте и уз помоћ задње линије можемо да им направимо ппроблем, све је у нашим рукама, ако будемо на нашем нивоу биће то добро", рекао је Лукић. 

Оба фудбалера истичу да утакмица против Бразила не значи ништа.

"И да смо победили Бразил, морали би да идемо на победу против Камеруна, овај пораз не значи много, имамо још два меча у групи. Идемо на победу, јер од како нас је Пикси преузео играмо само тако последњих годину и по дана", био је одлучан везни фудбалер Саша Лукић, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана