BBC прогнозира: Србија ће побиједити Швајцарску (ВИДЕО)

ГС
Foto: Фудбалски савез Србије

BBC спорт редовно прогнозира резултате најважнијих спортских догађаја.

Овог пута анализирали су одлучујуће мечеве у групној фази Свјетског првенства у фудбалу, те рекли да ће Србија побиједити Швајцарску за пролазак у осмину финала.
У улози фудбалског стручњака био је Крис Сатон, некадашњи енглески голгетер, шампион Премијер лиге са Блекбурном, касније голгетер Челсија, Селтика.

Сатон је прогнозирао да ће у нокаут фазу проћи и Србија и Хрватска, односно да ће у посљедњем колу по групама ове селекције забиљежити побједе против Швајцарске, односно Белгије.

Аналитичар BBC прогнозирао побједу Србије од 2:1
"Швајцарска је била боља када су се ови тимови састали прије четири године на Свјетском првенству у Русији, али Србији је овог пута потребна побједа да би прошла даље и мислим да ће побиједити", рекао је Сатон.  

"Стетмен Дејв је прогнозирао да би Србија могла да буде изненађење у Катару, а он се разумије у фудбал. Нема шансе да ће ово погријешити - али, ако то учини, изгубићу мало вјере у њега", написао је Крис Сатон у коментару утакмице између Србије и Швајцарске.  
За дуел Хрватске и Белгије прогнозирао је резултат 3:1 уз констатацију да се слаже са Кевином де Брујнеом, који је био самокритичан и рекао да репрезентација Белгије има исувише стару екипу да би направила добар резултат у Катару, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана