Врањеш одлучио да више не игра за репрезентацију БиХ

Tanjug
Врањеш одлучио да више не игра за репрезентацију БиХ

АТИНА - Фудбалер АЕК-а из Атине Огњен Врањеш прекинуо је спекулације око повратка у репрезентацију и саопштио да више неће играти за Босну и Херцеговину.

"После дугог размишљања и разговора са породицом, одлучио сам да више нећу играти у репрезентацији Босне и Херцеговине! Захваљујем се Душану Бајевићу и свим бившим селекторима који су покушали да ме наговре да се вратим и помогнем репрезентацији у баражу. Бившим саиграчима желим много среће и да се пласирају на Европско првенство", написао је Врањеш на Фејсбуку.

Врањешу су јуче навијачи БиХ из групе "Фанатицоси" поручили да је "Персона нон грата".

Он је са присталицама БиХ прво "заратио" због тетоваже Републике Српске, потом и лика четничког војводе Момчила Ђујића, да би бивши селектор Роберт Просинечки престао да га зове након приватних афера које су доспjеле у јавност.

Босна и Херцеговина у баражу за пласман на Европско првенство 26. марта дочекује Сjеверну Ирску, а уколико побjеди у финалу ће одмjерити снаге са бољим из дуела између Словачке и Републике Ирске.

Врањеш је каријеру почео у Борцу из Бањалуке, а играо је и за Црвену звезду, Краснодар, Газијантеп, Спортинг Хихон и Андерлехт.

За репрезентацију БиХ одиграо је 38 утакмица.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана