Власник Ливерпула: Кајем се што сам “увукао” клуб у Суперлигу

Танјуг
Власник Ливерпула: Кајем се што сам “увукао” клуб у Суперлигу

ЛИВЕРПУЛ- Власник Ливерпул Џон Хенри извинио се данас навијачима, фудбалерима и тренеру Јиргену Клопу због одлуке да клуб учествује у оснивању европске Суперлиге.

“Желим да се извиним свим навијачима и поштоваоцима Ливерпула за узнемирење које сам изазвао у посљедњих 48 сати. То се подразумијева, али важно је и да се каже - овај пројекат никада није ни требало да остане на снази без подршке навијача. Нико у Енглеској није мислио другачије. Током ових 48 сати јасно сте нам рекли да подршке неће бити и да пројекат неће опстати. Чули смо вас, ја сам вас чуо”, рекао је Хенри, а преноси Ројтерс.

Ливерпул је током ноћи одлучио да одустане од учешћа у Суперлиги, а власник клуба је у видео поруци признао да се искрено каје што је увукао клуб у овај пројекат.

“Желим да се извиним Јиргену, играчима, свима који раде у клубу веома напорно како би наши навијачи били поносни на клуб. Нико од њих нема никакву одговорност за ово узнемирење. Њима је било најтеже и то није фер и то ме највише боли”, казао је власник Ливерпула.

“Они воле овај клуб и раде на томе да ви будете поносни свакога дана. Знам, да цио Ливерпул има знање и жељу да својим радом врати повјерење навијача и помогне нам да напредујемо”, додао је он.

Хенри је додао да је прије више од деценију, када је дошао у клуб, заједно с навијачима “сањао исте снове” и да су све ове године радили напорно да унапреде клуб.

“Надам се да разумијете да чак и када направимо грешке само желимо да радимо у најбољем интересу вашег клуба. Изневерио сам вас и због тога ми је веома жао. Само сам ја одговоран за непотребну негативну енергију која се сакупила у претходним данима, то је нешто што никада нећу заборавити. То показује снагу навијача”, закључио је Хенри.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана