Вазура хоће да Милошевић остане

Агенције
Вазура хоће да Милошевић остане

БЕОГРАД - Челници Партизана желе да Саво Милошевић и даље остане на клупи “црно-бијелих” без обзира на чињеницу да се клуб поразом од Напретка (2:3) вјероватно опростио од титуле у Суперлиги Србије.

Иако јесењи дио шампионата још није завршен, фудбалери Партизана већ сада су свјесни да ће тешко стићи 11 бодова предности Црвене звезде на табели. Болна елиминација из Лиге Европе претходног четвртка праћена поразом од Напретка добрано је уздрмала темеље у Хумској 1, па је Милошевић најавио могући одлазак.

Међутим, челници клуба не желе да доносе исхитрене одлуке и покушаће да сачувају тренера, што је јуче потврдио и директор клуба Милош Вазура.

- Све је у реду, договорили смо се да остане у клубу и настави започети посао - рекао је Вазура. 

“Црно-бијели” на терену не изгледају лоше, већ у неизвјесним завршницама нису у стању да преломе меч у своју корист. Паника, распад игре, пуцања линија тима, све ово се дешава актуелном освајачу Купа Србије у моментима када би требало да заврши меч.

- Поново смо били неозбиљни на једној утакмици. Та неозбиљност превазилази границе које лично могу да поднесем. Имамо још неколико утакмица до краја полусезоне. Статус многих играча, а и мој је под великим знаком питања. Пре ћу отићи сам него што ће ме неко отерати - рекао је Милошевић. 

Чињеница јесте да тренер “парног ваљка” нема широку ротацију, јер практично цијелу полусезону игра са мање од 20 играча у ротацији, али су, конкретно, у домаћем шампионату забиљежили неколико недопустивих киксева. Партизан је ове јесени јурио минус против Вождовца код куће, дошао до изједначења у 90. минуту и изгубио.

Исто се десило против Чукаричког, а и реми са Бачком Тополом 1. септембра може се сматрати великим неуспјехом с обзиром на то да је Милошевићев тим упутио чак 17 удараца на гол. Као што то у фудбалу обично бива, када не постигнеш гол, стигне казна, а то је оно што се Партизану дешава у судијским надокнадама. 

- Већ се дешавало више пута да, када спустимо гард мало, ова екипа покаже свој лимит. Ако не игра максимално и ако спустимо мало гард, све оде предалеко. Очигледно да ни ја, а ни мој стручни штаб не успевамо то да решимо. Резултати диктирају много тога, а треба да будемо реални - нагласио је Милошевић.
 

Без Милетића до јануара

Повреда кољена десног бека “црно-бијелих” Немање Милетића ипак није толико озбиљна као што се чинило у први мах, па ће дефанзивац бити спреман за почетак припрема. 

- Неће бити у тренажном процесу до краја ове полусезоне, али биће потпуно спреман да започне припреме за други дио сезоне - стоји у саопштењу “црно-бијелих”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана