Јокић: Упркос поразу, лијепо је играти пред нашим људима и видјети заставе Србије

РТС
Foto: ГС

Денвер Нагетси нису успјели да побиједе ноћас Чикаго Булсе у гостима и поред одличне игре Николе Јокића и његовог шездесетог трипл дабла, са 17 поена, 12 скокова и 15 асистенција.

Српски центар је за РТС истакао да му је гостовање, упркос поразу, јако пријало због атмосфере коју су на трибинама направили наши људи са ових простора.

Булси су побиједили резултатом 109:97 а Никола Јокић је трећим трипл-даблом у сезони поправио свој пласман на листи најбољих стијелаца у НБА лиги али му је од свега највише пријала атмосфера коју су приредили наши навијачи.

"Не можемо баш увек да победимо али увек је лепо бити овде у Чикагу. Видети нашу заставу и наше људе... Стварно је задовољство и увек ми је драго да дођем овде и играм пред нашим људима." истакао је Јокић.

Милвоки планира „Српско вече", а сад наших људи има свуда и у Њујорку, Мајамију...

"Има их и долазе све више и више што ми је драго. Драго ми је да чујем наш језик и видим наше заставе. Стварно је леп осећај."

Српски центар је потом анализирао протекли меч са Чикагом и разлоге пораза, као и досадашње утакмице и осцилације у игри тима, закључивши да су оне посљедица бројних повреда играча. То је ипак и шанса за нове младе играче и тим ће наставити да у свакој утакмици иде на побједу.

"Ритам играња утакмица није нам наклоњен. На путу смо по 15 дана и таман кад се вратимо, три дана смо код куће и онда опет 7 дана на путу. Није нам ритам наклоњен, али ту се онда показује прави карактер екипе, од чега су направљени и да ли можемо нешто да урадимо."

Јокић је закључио да ће и убудуће и он и тим сваку утакмицу играти на побједу. Денвер у сриједу игра са Њу Орлеансом а потом имају утакмицу са Сан Антонијом у Тексасу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана