Тони Надал прозвао Медведева због игре у финалу против Ђоковића

Срна
Тони Надал прозвао Медведева због игре у финалу против Ђоковића

Шпанцу никако није јасно зашто је Медведев потонуо послије првог сета.

Као и многи љубитељи тениса широм свијета, тако је и Тони Надал био разочаран партијом Данила Медведева против Новака Ђоковића у финалу Аустралијан опена!

Стриц Рафаела Надала и његов некадашњи тренер, написао је колумну за шпански лист “Ел Паис” у којој је рекао да је изненађен одустајањем Руса и тоталном паду послије губитка првог сета.

“ Сигуран сам да је Медведев на терен Род Лејвер Арене изашао са свим потребним информацијама о игри Новака Ђоковића, да је све правилно анализирао, али није успио да превазиђе фрустрацију послије првог сета и настави своју борбу. Изненађује ме да спортисти на овом нивоу понекад имају лоше способности да превазиђу потешкоће” пише Надал који није крио своје незадовољство партијом Медведева.

Иначе, Ђоковић је тријумфом на АП стигао до свог 18. Гренд слема и тако пришао на само два корака од Рафаела Надала и Роџера Федерера који имају по 20. Новак је у понедјељак закорачио у своју 309. узастопну недјељу на врху АТП листе и за два понедељка ће срушити Федереров рекорд од 310 недеља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана