Станојевић: Природно је да тако играју против Партизана и Звезде

ГС
Foto: ГС

Тренер Партизана Александар Станојевић говорио је уочи заосталог меча 5. кола Суперлиге са Металцем.

Дуел је на програму у четвртак од 17.00 у Хумској.

"Имамо утакмицу увек битну за нас, играмо с Металцем, захтевна утакмица, што се показало из претходних мечева с њима. Знате да смо у једној од тих утакмица изгубили бодове, и улазимо у меч с великим опрезом. Они играју фудбал, млада су и полетна екипа, желе да вас угрозе кроз игру и то нам тражи да будемо фокусирани. Отвара то и нама неке просторе, тако да ће сигурно бити интересантна утакмица. Желимо да и навијачи буду сутра уз нас, да нас подрже, јер верујте ми, није лако побеђивати у континуитету", рекао је Станојевић.

"Природно је да свака екипа против Партизана тако игра, као и против Звезде. Тако и треба да буде. Они су имали одређених мечева где је могло да оде на обе стране, играју тако где увек постоји период где могу да реше меч у своју корист. Међутим, на њихову жалост је то кренуло на другу страну. Знамо како су играли с нама последњих пар пута, тако да ће сигурно они бити мотивисани", додао је.

Станојевић каже да има ровитих играча, али није желео да открива ко ће од офанзивних фудбалера наступити против Металца.

"Ако Марковић и Холендер нису здрави, онда нам је смањена ротација. Видећемо. Искрено, нисмо још одлучили. Имамо идеју, али сачекаћемо тренинг. Јовић одлично напредује, тренирао је појачаним интензитетом, радио је индивидуално, тако да све иде како треба. На њему је да се наметне. Сваки играч мора да се доказује сваки тренинг и сваку утакмицу. Нема ту раних радова, па да имате велики кредит. Како буде играо и како буде радио, толико ћемо га користити", закључио је Станојевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана