Спектакл Тајсона и Џонсона завршен без побједника

Aгенције
Спектакл Тајсона и Џонсона завршен без побједника

ЛОС АНЂЕЛЕС - Бивши боксерски свјетски шампион у тешкој категорији, 54-годишњи Мајк Тајсон, борио се синоћ у Стејплс центру у Лос Анђелесу у егзибиционом мечу са 51-годишњим Ројем Џонсом Јуниором, такође бившим шампионом у тешкој категорији.

У егзибиционом мечу Тајсон и Џонс, боксовали су осам рунди од два умјесто три минута, колико је регуларно трајање рунде.

И Тајсон и Џонес су без икаквих суздржавања пружили све од себе, а како службених судија није било, они које је ангажовао WBC бодовали су на крају меч неодлученим исходом.

Тајсон је одмах тражио реванш и био је љут јер није завршио борбу прије истека посљедње рунде. Ударао и послије звука гонга који означава крај рунде, као што је радио и током каријере и био је врло мотивисан, а у сваку рунду је улазио експлозивно и са пуно жара.
Поштоваоци "Гвоздерног Мајка" поново су могли да уживају и препознатљивом стилу шампиона, карактеристичном ходу и уласку у ринг, његовој препознатљивој техници, врхунском кретању и отклону, разорним крошеима након извлачења из клинча.
- Тајсон нас је подсјетио зашто смо некада, са узбуђењем приковани уз телевизоре, чекали све његове мечеве-  наводи Ројтерс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана