Син Дејвида Бекама приступио екипи Брентфорда

ГС
Foto: Танјуг/АП

Ромео Бекам, син прослављеног енглеског фудбалера Дејвида Бекама, приступио је екипи Брентфорда у чијим редовима тренира и покушава се изборити за уговор.

Млади Ромео (20) још увијек је под уговором с америчком екипом из МЛС-а Интер Мајамијем. Међутим, како пише Тајмс, син славног фудбалера прикључио се Брентфорду и ту тренира у покушају да се избори за уговор.

Уколико се избори за шансу, раскидање уговора с Интер Мајамијем му не би био проблем јер је његов отац Дејвид један од власника америчког клуба и сигурно би му било у циљу да сину дозволи прелазак у Енглеску.

Овај потез је потпуно изненађујући с обзиром на то да се на Ромеа Бекама није гледало као неког већег талента те као на играча који би могао направити каријеру у енглеском фудбалу. Међутим, Ромео тренутно тренира са Пчелицама и покушава се изборити за уговор.

Није познато колико ће ту остати и да ли ће се изборити за шансу. За сада, Бекам тренира с Б тимом Брентфорда, но уколико се покаже као могуће појачање, биће прекомандован у први тим.

Ова информација стиже тачно 19 година након што је његов отац Дејвид напустио Премијер лигу и прешао из Манчестер Јунајтеда у Реал Мадрид.

Занимљиво, млади Ромео је до 2014. године тренирао с Арсеналом, али је онда фудбал замијенио тенисом. Тениску каријеру покушао је градити до 2021. године, али је онда изненада потписао за очев клуб Интер Мајами.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана