Симеоне не рачуна на Гризмана у наставку сезоне

Танјуг
Foto: Агенције

МАДРИД- Тренер фудбалера Атлетика Дијего Симеоне поручио је француском нападачу Антоану Гризману да не рачуна на њега у наставку сезоне, пренио је "И-Ес-Пи-Ен" (ЕСПН).

"Симеоне му је рекао да на њега не рачуна и да није у првом плану. Атлетико жели да га се ријеши, јер је уверен да Гризман више никада неће да буде играч као што је био некада", наводи се у тексту "И-Ес-Пи-Ена".

Шпански медији додају да је Гризман у најтежој ситуацији у каријери, пошто га не желе ни Барселона, а ни Атлетико, док француски фудбалер нема понуда других клубова.

Гризман (31) је члан Барселоне, али је на позајмици у Атлетику до 30. јуна наредне године. Мадридски клуб може на крају сезоне да га откупи за 40 милиона евра, али постоји мала могућност да се то догоди, јер ће Гризман имати малу минутажу ако остане у Атлетику.

Француски фудбалер је поникао у Сосиједаду, а за Атлетико је играо од 2014. до 2019. године. Он је потом прешао у Барселону, али се прошле године вратио на позајмицу у мадридски клуб.

Гризман очекује да буде у саставу Француске за предстојеће Свјетско првенство у Катару. Он је за национални тим "триколора" одиграо 108 мечева и постигао је 42 гола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана