Роналдо тражио помоћ психолога због животних проблема

Танјуг
Роналдо тражио помоћ психолога због животних проблема

МАДРИД - Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо тражио је помоћ славног психолога Канађанина Џордана Петерсона, преноси шпански спортски лист "Марка".

Роналдо је прије двије недеље на друштвеним мрежама објавио слику са Петерсоном.

"Имао је проблеме у животу пре неколико месеци. Пријатељ му је послао неколико мојих снимака. Рекао је да их је гледао, а затим је прочитао моју књигу. Роналдо сматра да му је књига помогла, а онда је хтео да разговара са мном. Разговарали смо око два сата. Показао ми је опрему са којом остаје у топ форми, разговарали смо о његовим фирмама... Углавном о томе шта жели у будућности и препрекама са којима се суочава", изјавио је Петерсон у емисији Пирса Моргана.

Роналдо (37) је ове сезоне одиграо осам утакмица за Манчестер јунајтед у свим такмичењима, а постигао је само један гол.

Он је пропустио већи дио предсезонских припрема "црвених ђавола", јер је наводно желео да пређе у клуб, који игра Лигу шампиона ове сезоне.

Португалац има уговор са клубом са "Олд трафорда" до краја сезоне.

Роналдо се нашао на мети критика медија и навијача у домовини, пошто селекција Португалије није успела да се пласира на Завршни турнир Лиге нација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана