Роналдо остаје у Манчестер јунајтеду, тражи појачања

Танјуг
Foto: Танјуг

МАНЧЕСТЕР- Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо није тражио да напусти енглески клуб, већ је био разочаран недостатком амбиција "црвених ђавола" у прелазном року, преносе британски медији.

Роналдо је пропустио већи дио припрема Манчестер јунајтеда за нову сезону, а поједини медији су пренијели да је португалски фудбалер наводно тражио да напусти клуб са "Олд трафорда", јер жели да игра у Лиги шампиона. Његов менаџер Жорж Мендеш је нудио свог клијента Челсију, Атлетику, Бајерну, Милану, Интеру и Дортмунду, али ниједан клуб није био заинтересован за ангажовање једног од најбољих фудбалера свијета.

Британски медији наводе да је извршни директор Манчестер јунајтеда Ричард Арнолд посјетио Роналда у његовој кући у Манчестеру и гарантовао му да ће "црвени ђаволи" до краја прелазног рока ангажовати неколико играча како би клуб био конкурентан у Премијер лиги.

Досадашњи фудбалер Реала Бразилац Каземиро је на прагу преласка у Манчестер јунајтед, а Роналдо је наводно "одобрио" овај трансфер. На листи жеља енглеског клуба налазе се још Јаник Караско из Атлетика, фудбалер ПСВ-а Коди Гакпо и Антони из Ајакса.

Манчестер јунајтед је сезону у Премијер лиги отворио са два пораза од Брајтона (1:2) и Брентфорда (0:4).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана