Романо: Меси још није одлучио гдје ће да настави каријеру

Танјуг
Романо: Меси још није одлучио гдје ће да настави каријеру

БУЕНОС АЈРЕС - Фудбалер Пари Сен Жермена и аргентински репрезентативац Лионел Меси још није одлучио да ли ће на крају сезоне да се врати у Барселону или ће продужити уговор са клубом из Париза, тврди познати италијански спортски новинар Фабрицио Романо.

Романо је реаговао на тврдње појединих аргентинских медија, који преносе да је Меси одлучио да се на крају сезоне врати у Барселону. 

Аргентинац је прошле године стигао у редове "светаца" из Барселоне, а са француским клубом има уговор до краја сезоне.

Аргентински медији подсећјају да руководство Барселоне не крије да би желјело да у екипу са "Ноу Кампа" врати славног фудбалера, који је био симбол каталонског клуба. Међутим, челници ПСЖ-а не желе да се одрекну Месија и спремни су да продуже уговор аргентинском фудбалеру.

Романо тврди да Меси још још ништа није одлучио, јер жели да се фокусира на Свјетско првенство у Катару, као и на сезону са Пари Сен Жерменом у француском првенству и Лиги шампиона.

"Извори блиски Месију тврде да ће он тек наредне године да донесе коначну одлуку. Барселона жели да се Меси врати, док ПСЖ спрема продужење уговора. Извор близак Месију тврди да фудбалер још није донео никакву одлуку", навео је Романо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана