Ролан Гарос објаснио шта се догодило на контроверзној конференцији Ђоковића

Г.С.
Ролан Гарос објаснио шта се догодило на контроверзној конференцији Ђоковића

Много забуне изазвала је информација у понедјељак о наводном скандалу који се догодио на “напрасно прекинутој” конференцији Новака Ђоковића прије почетка париског гренд слема, када је Новак говорио о теми “о којој нико не прича”.

Организатори су објаснили да је, заправо, ријеч о посебном интервјуу на који је имао право француски радио “Европа 1” у дану када је одржана и његова општа конференција за медије, у суботу. Интервју је објављен у понедјељак, када је пуштен и видео-запис разговора на сајту овог радија.

Новак је ту, одговарајући на постављена питања, доста говорио о корони, као и многи играчи на својим конференцијама, а истакао је и да би волио да постоји могућност другог теста послије 24 сата, да би се утврдило да ли је први тачан. Исто то рекао је и на општој конференцији за медије.

Разговор се послије тога наставио сљедећим питањем о томе да ли би ово могла да буде његова година на Ролан Гаросу. Послије тога јесте услиједио прекид, али из разлога који се редовно дешавају и нису уопште неуобичајени, истакли су у Паризу.

- Новинар је имао право на три питања – објаснили су нам на Ролан Гаросу.

Па кад су постављена три питања, интервју је самим тим био завршен и није било ни времена ни мјеста за наставак приче и постављање четвртог.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана