РК Црвена звезда представио тим за нову сезону

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Рукометни клуб Црвена звезда представио је данас званично екипу за предстојећу сезону у сали Спортског друштва Црвена звезда.

Црвено-бијели рукометаши, које предводи тренер Ратко Ђурковић, савладали су у 1. колу Аркус лиге Динамо из Панчева са 35:33.

 

"Сезону смо почели побједом против Динама из Панчева. Имали смо добре услове за рад, надам се да ће тако бити и у наставку сезоне и да ћемо бити испраћени и од управе и од навијача. Имамо амбиције које су високе, желим свима добро здравље и резултате", рекао је тренер РК Црвена звезда Ратко Ђурковић.

"Одрадили смо квалитетне припреме. Атмосфера је феноменална, сви смо као велика породица и драго ми је што је уз нас био велики број навијача. Идемо корак по корак, очекује нас меч у Крагујевцу", поручио је капитен црвено-белих Драшко Ненадић.

Драган Шкрбић, председник УО РК Црвена звезда истакао је да ће клуб као цјелина наставити да расте.

"Честитам екипи на успјешном старту и надамо се да ће тако бити и наредне сезоне. Знамо да неће бити лако, даћемо све од себе да растемо као клуб и да Звезда буде оно што заслужује. Приступ према дресу и Звезди биће на врхунском нивоу", изјавио је Шкрбић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана