Прва реакција Новака након одлуке суда: Разочаран сам, узећу времена да се одморим

Агенције
Прва реакција Новака након одлуке суда: Разочаран сам, узећу времена да се одморим

МЕЛБУРН – Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић огласио се након данашње одлуке аустралијског Федералног суда, који је подржао поништење његове визе, и изјавио да је изузетно разочаран пресудом.

- Желео бих да дам кратку изјаву, да се осврнем на епилог данашњег рочишта у Суду. Сада ћу узети мало времена да се одморим и опоравим, пре него што дам било какве даље коментаре осим овога - рекао је Новак, преноси Ејџ.

Додао је да је изузетно разочаран одлуком суда да одбије његову апликацију за судским виђењем одлуке министра да му откаже визу, што значи да не може да остане у Аустралији и учествује на Аустралијан опену.

Ђоковић је додао да поштује одлуку суда и да ће сарађивати са релевантним властима у смислу депортације из земље.

-Није ми пријатно што је фокус протеклих недеља био на мени и надам се да ћемо се сви сада концентрисати на игру и турнир који волим - додао је Ђоковић.

За крај, желио је да се захвали свима који су му у протеклом периоду дали подршку у овој борби.

-Желео бих да пожелим играчима, званичницима турнира, особљу, волонтерима и навијачима све најбоље на турниру. Коначно, хвала мојој породици, пријатељима, тиму, навијачима, мојим драгим Србима за сталну подршку. Сви сте били велики извор снаге за мене - закључио је најбољи тенисер свијета.

Најбољи тенисер свијета изгубио је спор пред Федералним судом Аустралије, ускраћена му је виза и у најкраћем року мора да напусти земљу, саопштено је данас послије вишесатног судског процеса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана