Погинуо син Михаела Балака

Срна
Погинуо син Михаела Балака

ТРОЈА - Син прослављеног њемачког фудбалера и репрезентативца те земље, Михаела Балака, Емилио Балак погинуо је у ноћи између сриједе и четвртка око 2.10, возећи свој квад у Португалу, тачније у граду Троји у близини куће коју је његов отац купио, пренијели су португалски медији.

Емилио Балак је имао 18 година и тек недавно је завршио средњу школу, да би се запутио у Португал на одмор и био је један од троје дјеце коју је Михаел имао са бившом супругом Симон Ламб.

Према наводима Португалаца, несрећа се догодила око 2.10 ујутру, а ватрогасци су морали да извлаче тијело момка из возила.

Бивши клуб Михаела Балака, енглески Челси, је изјавио саучешће путем свог Тњиттер налога, док су и навијачи овог клуба изразили жаљење за трагично настрадалим Емилианом Балаком.

"Сви који имају везе с нашим клубом су шокирани и ожалошћени због информације да је Емилио Балак трагично настрадао у својих 18. година. Све наше мисли су уз Михаела и његову породицу", стоји у саопштењу "плаваца", преноси Телеграф.рс.

Детаљи истраге још увијек нису познати јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана