Погбин брат: Пол је давао врачу и до 100.000 евра за услугу

Танјуг
Погбин брат: Пол је давао врачу и до 100.000 евра за услугу

ПАРИЗ - Брат фудбалера Јувентуса Пола Погбе, Матијас Погба, поручио је данас да је његов брат за услуге врача плаћао и до 100.000 евра по задатку.

"Данас, оно чему се надам јесте да ће се мој брат пробудити. Желим од њега да преузме одговорност и извуче нашу породицу из нереда у који нас је увукао. Могу ме убити било када због њега. Ја само желим нормалан живот. Посао врача је био да предвиди Полову будућност, да засија, побољша његове партије, саботира мечеве, баца чини на непријатеље или друге фудбалере како би им уништио потенцијал.

Пол се чуо са њим једном или два пута месечно, плацао је од 75.000 евра до 100.000 евра сваког пута", навео је Матијас Погба у низу порука на Твитеру, а пренели су француски медији.

Матијас Погба приведен је због сумње да је учествовао у изнуђивању новца од свог славног брата Пола. Матијас и Погбини пријатељи из детињства одвели су везисту Јувентуса у један хангар у предграђу Париза и од њега захтевали да им исплати 13 милиона евра (по милион за сваку годину бављења фудбалом).

Измислили су да је Матијас киднапован, а новац су тражили као откуп. Француз је платио само 100.000 евра јер је толико новца могао да подигне, а касније је сазнао да је у читаву причу укључен и његов рођени брат.

Након тога су уследиле међусобне оптужбе у породици Погба, а Матијас је навео да је Пол редовно плаћао врача за разне услуге, па чак и да изазове повреду нападача ПСЖ Килијана Мбапеа. Полиција је реаговала и привела Матијаса и четворицу његових наводних саучесника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана