"Побуна кошаркаша Барселоне – Пешић већ бивши?"

Б92
"Побуна кошаркаша Барселоне – Пешић већ бивши?"

Кошаркаши Барселоне наводно су незадовољни радом Светислава Пешића, преноси мадридски лист "Марка".

Према писању шпанског портала анимозитет према Пешићу расте из дана у дан и готово сви играчи у свлачионици су против њега.

Како се наводи, нису само кошаркаши који су и претходне године били у Барси незадовољни, већ и нови немају добар однос са легендарним српским тренером.

"Пуно је незадовољних. Један од тих је Ориола, који је у финалу Свнетског првенства зауставио Луиса Сколу, а сада готово и да не игра. Други попут Шмитса не добијају ни мрвице. Проблем за Пешића је што је у сукобу и с онима који највише играју. Јасно се на лицима играча види колико су незадовољни Пешићем. Чак је помало ружно виднети какве гестикулације ради највећа звијезда Миротић док Пешић даје инструкције на тајм-ауту. И није једини", наводи се на сајту "Марке".

Барселона је у посљедњем колу АЦБ лиге побједила Фуенлабраду, послије чега је Пешић задржао кошаркаше у свлачионици више од пола сата. Наводно, многима се није свидио говор прослављеног тренера, пише мадридски лист.

"Марка" у закључку пише како Пешић неће још дуго бити тренер каталонског гиганта.

"Ако је судити према лицима играча Барцелоне, Пешић више није тренер. Клуб је знао да опасност од тога постоји, али и даље вјерује Пешићу. Вишемилионски пројекат може пропасти јер пожар на вријеме није угашен".

Пешић је Барселону водио од 2002. до 2004. године, а 2018. се вратио и добрих резултата продужио је уговор.

Писања "Марке" треба узети с резервом с обзиром да се ради о "мадридској кухињи", и да ниједан угледни каталонски медиј није пренио овакве информације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана